Onze VISIE

Boekhoudkantoor Bart Van Nooten staat voor een totaalpakket aan dienstverlening.

Het is voor een ondernemer heel belangrijk om een vertrouwenspersoon te hebben die meedenkt en goede raad geeft. Dit proberen wij elke dag te zijn voor onze klanten. Kwaliteit afleveren, onze cliënten begrijpen en met hen meedenken, dat zien wij als onze belangrijkste taken. Wij zoeken altijd naar de best mogelijk oplossing voor onze klanten.

De tijd dat een boekhouder-fiscalist enkel facturen en allerhande fiscale documenten verwerkt, is voorbij. Ons kantoor wil dan ook naast het “klassieke” werk voornamelijk zijn rol als fiscaal, boekhoudkundig en bedrijfseconomisch adviseur opnemen en de bedrijfsleider/vrij beroeper met raad en daad bijstaan bij de uitbouw, de verdere ontwikkeling en optimalisatie van zijn onderneming of activiteit.

ONS KANTOOR

Na enkele jaren ervaring in het accountantskantoor van mijn vader, heb ik in 2004 mijn eigen zaak opgericht. Na het behalen van mijn titel als boekhouder-fiscalist bij het BIBF, ben ik verder gegaan met de uitbouw van de zaak. Ondertussen hebben wij naast onze vestiging in Mol ook een vestiging in Turnhout om een nog betere dienstverlening te kunnen aanbieden aan onze klanten. Tevens kunnen wij altijd terugvallen op een degelijk netwerk van professionele partners (advocaten, notarissen, revisoren, sociale secretariaten enz.) die u kunnen bijstaan met hun specifieke vakkennis. Op deze manier kunnen we voor al uw problemen en vraagstellingen de juiste oplossing aanreiken.

Kantoor mol

Kantoor Turnhout

Onze diensten

Boekhouding

Bekijk HIER meer informatie

Fiscaliteit

Bekijk HIER meer informatie

Startersbegeleiding

Bekijk HIER meer informatie

2 kantoren

U kan steeds terecht in één van onze 2 kantoren te Mol en Turnhout.

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de kantooruren.

 

Ook kan u steeds een afspraak maken in één van onze kantoren.